Wij zijn continu bezig met het updaten van het systeem waarmee de Dayclock bestuurd kan worden. Dit uiteraard zodat de Dayclock optimaal gebruikt kan worden. De beheerder van de activiteiten, in veel gevallen de mantelzorger, probeert zijn/haar boodschap op de activiteitenregel natuurlijk zo kort, maar krachtig te houden. De inhoud van de boodschap moet namelijk in één oogopslag duidelijk zijn en de aandacht van de gebruiker trekken. De te vullen lengte en de inhoud van de tekst zijn erg afhankelijk van de gebruiker en dus is het de taak van de systeembeheerder om de tekst goed te overwegen!

Na feedback van een aantal klanten te hebben ontvangen, hebben wij zodoende besloten om een dubbele tekstregel te ontwikkelen. Met de invoering van deze nieuwste software 11.0, is de boodschap nu nóg duidelijker of uitgebreider om over te brengen. Er kan nu tot wel 90 karakters doorgetypt worden, waarbij een 2e activiteitenregel automatisch aangemaakt wordt. Om het u nog makkelijker te maken hebben we ook nog de mogelijkheid ontwikkeld dat u kunt kiezen om de boodschap over te brengen op één lange regel, of op twee regels. De tweede regel zal dan gecentreerd onder de eerste regel verschijnen. Zo kan op de eerste regel bijvoorbeeld ‘Oma, gefeliciteerd met uw verjaardag!’ weer gegeven worden en op de tweede regel ‘Eva en Wim komen om 11 uur even langs’.

Hoe werkt het?
1. Vergroot uw scherm naar ‘full screen’.
2. Lijn de eerste regel van uw activiteit uit naar links.
3. Lijn de tweede regel van uw activiteit uit naar rechts.
4. Vul de tussenliggende ruimte met spaties.

En dan is dit het resultaat: