Uw DayClocks contactpersoon

Guido Hoogeveen
Verantwoordelijke Noord-Holland, Flevoland, Friesland
& Zorgverzekeraars

Guido Hoogeveen DayClocks

Contactgegevens:
Tel nr: 06-34984151
Mailadres: [email protected]

Ouderen zijn genoodzaakt steeds langer zelfstandig te blijven wonen en waar zorg wordt verleend aan ouderen is dit veelal gericht op (be-)handelingen.
Met als gevolg dat ouderen steeds eenzamer worden en meer moeite hebben hun dagritme te houden. Dit gaat mij aan het hart. De Dayclock helpt ouderen om het isolement te doorbreken en de grip op het leven te behouden. Dit is de reden voor mij om mij hiervoor in te zetten.

————————————-

Maarten Feldmann
Verantwoordelijke Zuid-Holland, Utrecht, Zeeland
& landelijke organisaties

DayClocks Maarten Feldmann

Contactgegevens:
Tel nr: 06-34984151
Mailadres: [email protected]

“Geheugenverlies van naasten is een ingrijpend gebeuren. Ik heb dit zelf moeten meemaken toen mijn moeder Alzheimer kreeg. Door geheugenverlies raakte zij haar oriëntatie en tijdsbesef steeds meer kwijt. Dit resulteerde in onzekerheid, angst en zelfs woede. Ondanks al onze inspanningen konden we mijn moeder maar beperkt oriëntatie geven. Toen ik voor het eerst kennismaakte met DayClocks zag ik onmiddellijk de toegevoegde waarde van het product, zowel voor de mensen met geheugenverlies als voor de verzorgers ervan. Helaas kwam dit inzicht wel te laat voor mijn moeder, dit omdat ze eind 2016 kwam te overlijden. Mijn doel is nu om met moderne technologie mensen met een geheugenbeperking te helpen, zodat ze meer grip, zelfstandigheid en oriëntatie krijgen. Samen met zorgprofessionals hoop ik dat we deze technologie steeds verder kunnen doorontwikkelen!”

DayClocks Nederland

Fred en Sandra Kompier

DayClocks - Fred KompierDayClocks - Sandra Peper

Contactgegevens:
Tel nr: 06-25503816
Mailadres: [email protected], [email protected]

Fred:
Via mijn omgeving hoor ik veel verhalen over ouderen en hulpbehoevenden met geheugenstoornissen en dementieklachten. Dit raakt mij en toen ik met Dayclocks in aanraking kwam zag ik de mogelijkheid en de functionaliteiten.
Ik wil als adviseur dit mooie product bij een steeds grotere doelgroep aanbieden, in de wetenschap dat dit een toegevoegde waarde heeft in de verbinding tussen mensen.

Sandra:
Als verpleegkundige zie ik een duidelijke verandering in de zorg. Ouderen moeten langer zelfstandig  wonen, ook als dat steeds moeilijker wordt. In toenemende mate wordt er een beroep gedaan op mantelzorgers, waarbij Dayclocks een enorme toevoeging is op deze mantelzorg.
Het geeft rust, structuur en betrokkenheid en is een fijne manier van communicatie.

[foundry_text_image layout=”box-right” image=”2681″]

De individuele DayClock is gestandaardiseerd, de inbedding van Dayclocks in uw organisatie is maatwerk.

Hoe is DayClocks te implementeren binnen uw zorginstelling ?

[foundry_testimonial_carousel pppage=”1″ layout=”boxed” type=”boxed”][/foundry_text_image]

Of laat ons contact met u opnemen.