• DayClocks zorginstellingen

  Met DayClocks

  – Bevordert u de kwaliteit van het leven van cliënten die problemen hebben met grip op de tijd; door ouderdom, vergeetachtigheid, alzheimer, autisme, etc.

  – Bent u onderscheidend als zorgdienstverlener.

  – Biedt u zorg efficiënter aan.

  Neem contact op

  Of Download de brochure

 • De toegevoegde waarde van de DayClock

  DayClocks is een bewezen concept dat grip, structuur en verbinding biedt aan cliënten binnen uw organisatie; hierdoor wordt de kwaliteit van het leven van zorgbehoevenden binnen uw organisatie aantoonbaar bevordert;

  Een DayClock is een autonoom scherm/dashboard  dat u centraal kunt plaatsen of hangen in de kamers van uw cliënten. DayClocks biedt grip en verbinding; op de DayClock staat tijdsaanduiding (digitaal, aanloog, dagdelel en dagen van de week) alsmede de mogelijkheid om berichten/activiteiten te plaatsen.

  Neem contact op

  Of Download de brochure

De voordelen voor zorginstellingen

DayClocks biedt zorginstellingen een communicatieplatform bovenop de standaardfunctionaliteiten voor de individuele gebruiker van de DayClock. Via het DayClocksplatform kunt u gemakkelijk op afstand berichten sturen aan groepen cliënten binnen uw organisatie, maar ook aan cliënten persoonlijk. Daarnaast kunt u ook externen, zoals familieleden, (externe) mantelzorgers, en vrienden van uw cliënten toegang geven tot het DayClocksplatform, waardoor ook zij continue een communicatiekanaal tot hun beschikking hebben met hun dierbaren, ook als zij aan de andere kant van de wereld zijn!  U kunt per cliënt bepalen wie toegang krijgt tot zijn of haar scherm en welke berichten prioriteit krijgt in het geval meerdere berichten tegelijkertijd worden doorgegeven.

DayClocks muziek in aula

Ergotherapeute en mantelzorger over de DayClock

“De DayClock brengt veel rust voor mij en mijn moeder”

De DayClock geeft structuur aan mantelzorgers en hulpbehoevenden via:
– De duidelijke tijdsweergave
– De op afstand te beheren agenda
– Het ondersteunende fotoalbum