DayClocks dementieklok

Alzheimerklok van DayClocks

De Alzheimerklok van DayClocks is de geheugensteun die Alzheimerpatiënten helpt om grip op de dag te krijgen. De digitale klok leest als een reguliere klok en geeft je daarnaast een schat aan informatie. Met één blik zie je:

  • tijd analoog en digitaal weergegeven
  • dag van de week
  • datum
  • persoonlijke boodschappen van familie en vrienden
Bestel nu
beeldbellen met familie

Wat kan een alzheimerklok voor jou betekenen?

Naast de informatie biedt de DayClock je ook de mogelijkheid om zonder drempels beeld te bellen met je naasten. Een gebruiker kan op ieder moment een videogesprek starten en met het onbeperkte data abonnement binnen je DayClocks account hoef je je nooit druk te maken over je dataverbruik.

Met de alzheimerklok biedt je structuur en bespaar je zorgen.

De voordelen van een alzheimerklok

Een alzheimerpatiënt heeft baat bij structuur, hulpmiddelen en sociaal contact. Het gebruik van een DayClocks alzheimerklok helpt hierbij.

Bovendien zorgt de klok voor persoonlijke contact en aandacht. Hiermee geef je net het beetje extra dat een patiënt vaak nodig heeft. Het gebruik van een DayClocks alzheimerklok kent veel voordelen:

  • Persoonlijk contact en aandacht voor de gebruiker.
  • Betrek de hulpbehoevende bij leuke activiteiten en gebeurtenissen door het delen van foto’s of door te videobellen.
  • Zorg simpel voor reminders voor bijvoorbeeld het innemen van medicijnen of maaltijden.
  • Simpel in gebruik, zowel voor verzorger als hulpbehoevende.
senior met een dayclock in de woonkamer

Hoe werkt de Alzheimerklok?

Een alzheimerklok is ontworpen om gemakkelijk gebruikt te kunnen worden. De gebruiksvriendelijkheid ervaar je direct!

Bij ontvangst kun je de alzheimerklok direct en makkelijk in gebruik nemen door het installeren van de app op uw telefoon, computer of tablet en het doorlopen van de duidelijke instructie.

Met de app bestuur je de alzheimerklok op afstand. Alle verzorgers en familieleden kunnen de app installeren en hiermee berichten achterlaten op de DayClocks, videobellen met de gebruiker of afspraken toevoegen in de agenda.

Abonnement

Profiteer nu van de eerste 3 maanden een gratis abonnement op de klok. Na deze periode betaal je slechts €5,- per maand om gebruik te blijven maken van de interactieve functies van de kalenderklok.

Bestel nu jouw DayClock