Een DayClock retour sturen

U heeft het recht uw bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Deze annulering kunt u melden via info@dayclocks.nl  U heeft na annulering nogmaals 14 dagen om uw product retour te sturen. U krijgt dan het volledige aankoopbedrag gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van je thuis naar DayClocks Services zijn voor eigen rekening. Deze kosten bedragen circa € 6,50 per pakket  (raadpleeg voor de exacte tarieven de website van je vervoerder).
Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, dient u het product met alle geleverde toebehoren in de originele staat en verpakking retour te sturen, samen met het herroepingsformulier dat u hier kunt downloaden . Wij zullen het verschuldigde aankooopbedrag binnen 14 dagen na ontvangst van uw retourzending terugstorten, mits het product in goede orde is ontvangen (behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is).
In geval van verdere vragen mbt retouren/herroepingen kunt u contact met ons opnemen via info@dayclocks.nl

Ik heb een verkeerd bezorgadres doorgegeven!

Per ongeluk een verkeerd bezorgadres doorgegeven? Neem dan zo snel mogelijk contact met ons op via info@dayclocks.nl. We proberen dan de bestelling nog voor je te wijzigen. Dat zal alleen mogelijk zijn voordat de bestelling is verzonden.


Levertijden & verzendkosten

Wij doen zorgvuldig ons best de bestelling zo spoedig mogelijk bij je af te leveren. Bestellingen die op werkdagen vóór 15.00 uur worden gedaan, proberen wij dezelfde dag nog te verzenden. Niet altijd lukt het ons echter om dit na te komen en dan kan de levering van uw bestelling iets langer duren. Levering verloopt via de pakketbezorger van Post NL. Over het algemeen zal de aflevering de eerstvolgende werkdag plaatsvinden. Helaas kunnen wij het moment van aflevering niet garanderen.

De in de webshop van www.dayclocks.nl vermelde prijzen zijn inclusief verzendkosten naar bestemmingen in Nederland en België.