senior met een dayclock in de woonkamer

De digitale dementieklok van DayClocks helpt je met verbinding en zorg op afstand. U bedient de DayClock op afstand, met behulp van een app op uw smartphone. Daardoor hebben u en de oudere toegang tot de volgende mogelijkheden:

 

  • Weergave van tijd, datum en agenda in één oogopslag
  • Ontvangen van persoonlijke berichten en foto’s
  • Beeldbellen (abonnement met onbeperkte data)
  • Grote letters en cijfer, geschikt voor slechtzienden

 

Een analoge of digitale dementieklok?

De DayClocks is een digitale dementieklok (tablet) die zich gedraagt als een analoge klok. De DayClock is namelijk ‘touchless’. waardoor de oudere zelf geen handelingen hoeft uit te voeren. Daardoor is deze net zo gemakkelijk in gebruik als een analoge dementieklok, maar maakt u wel gebruik van moderne technieken als het verzenden van berichten en beeldbellen.

Onbeperkt beeldbellen met een dementieklok

Met de DayClock kunt u ook beeldbellen met uw (groot)ouder(s). Op deze manier kunt u op ieder willekeurig moment een videogesprek starten. Binnen het standaardabonnement van DayClocks kunt u onbeperkt beeldbellen.

dayclocks abonnement

Het Dayclocks abonnement

Voor het versturen van berichten en foto’s, het gebruik van de agenda en beeldbellen op een dementieklok heeft u een abonnement nodig. Bij aanschaf van een DayClock krijgt u 3 maanden een abonnement cadeau. Daarna betaalt u €5,- per maand om gebruik te blijven maken van deze mogelijkheden. Het abonnement is per maand opzegbaar en kan later weer geactiveerd worden.