kalenderklok van DayClocks

De kalenderklok van DayClocks biedt structuur én verbinding

Met een DayClock heeft u een oplossing die structuur aanbrengt aan de dag. Eigenlijk koopt u met de DayClocks een stukje vrijheid en zelfstandigheid, om maximaal de regie in het leven te behouden.

‘Mijn man zit in een verzorgingshuis voor dementie. Vanuit ons huis stuur ik hem berichtjes en zet ik zijn dagschema op de klok zodat hij ook meer structuur en houvast krijgt. Hij is daar heel blij mee!’

Aldus een review die we recentelijk mochten ontvangen. Samen zorgdragen voor elkaar; DayClocks verbindt.

kalenderklok op tafel

Verenig het nuttige met het aangename

Alle handvatten die je nodig hebt om de oriëntatie te behouden, dat is waar een uitgebreide kalenderklok van DayClocks voor zorgt.

Naast de functies van een standaard kalenderklok, beschikt de DayClocks ook over een app. Hiermee kun je op afstand foto’s en berichten sturen, een fotoalbum samenstellen voor je dierbare of beeldbellen. Via deze app kun je samen met andere familie en/of verzorgers zorgdragen voor je dierbare.

‘Ik maakte me een jaar of drie geleden zorgen over mijn moeder; ze woonde alleen en haar geheugen ging achteruit. Via de DayClock konden we haar met reminders met foto’s herinneren aan haar afspraken, waardoor ze overzicht hield over haar leven. Mijn moeder vond de DayClock vooral heel leuk door de leuke berichtjes en foto’s die we stuurden en omdat we af en toe bij konden praten via het beeldbellen. Helaas is mijn lieve ma pas overleden, maar ik ben blij dat ze de laatste jaren van haar leven veel steun en plezier aan de DayClock heeft beleefd.’

Aldus een klantreactie die wij recent mochten ontvangen.

Bekijk de kalenderklokken
kalenderklok voor ouderen

De kalenderklok die voor extra ondersteuning in het dagelijks leven zorgt

Een DayClock zorgt voor extra steun in het dagelijks leven; een geheugensteuntje, een stukje besef en coördinatie, maar ook een stukje gezelligheid. Met een DayClock wordt de grip op de tijd (en op het leven) vergroot, ondersteunt het de zorg van de mantelzorgers en zorgt het voor verbinding en contact tussen mensen.

‘Fantastisch hoeveel rust de DayClock brengt bij mijn vader.  Het was even zoeken, ik wist niet meer hoe ik de (papieren) agenda kon managen voor mijn dementerende vader. Veelal lag er ineens de verkeerde dag open, zelfs de verkeerde maand, met als gevolg dat hij erg onzeker en onrustig werd. De afspraken staan nu, de dag ervoor en de dag zelf in de agenda. Via de app kan ik -ook op afstand- de afspraken bovenin het scherm laten zien. Eindelijk…meer rust in het hoofd van mijn vader! Het werkt echt goed voor een dementerende, zo fijn.’

Aldus een recente klantreview die we mochten ontvangen.

Alle functionaliteiten De DayClock App

Hoe werkt een kalenderklok?

Het is mogelijk om via de app persoonlijke berichten naar de DayClock te sturen, vanaf je smartphone of tablet; een foto van de kleinkinderen vanuit het park, een vakantiefoto of een leuke herinnering van vroeger. Een bericht of herinnering delen met je (groot)ouders was nog nooit zo makkelijk!

Ook kun je heel makkelijk een videogesprek starten. Zo kun je videobellen en contact onderhouden binnen een paar klikken. Lekker makkelijk om zo met je (groot)ouders in contact te staan.

 

Anderen over DayClocks…

Ik woon in Tunesië en mijn moeder woonde in Leeuwarden. Even dagelijks op bezoek gaan behoorde dus niet tot de mogelijkheden. Maar mijn moeder had wel ondersteuning nodig. Door haar toenemende dementia werd ze heel onzeker over afspraken, etc. Ik “vulde” de DayClock dagelijks voor mijn moeder met haar afspraken, bezoekers die zouden komen, dingen waar ze even aan moest denken, foto’s.
Ze heeft daar enorm veel baat bij gehad. Het gaf haar structuur en de geheugensteuntjes gaven haar rust. Ze wist dan dat ze afspraken etc. niet zelf hoefde te onthouden. Heel hartelijk dank daarvoor dus.
Mijn moeder vergat veel en ik heb de dayclock gevuld met kleine opdrachtjes zoals bij voorbeeld water drinken, etc. ook zette ik erop wanneer ze de thuiszorg kon verwachten en wat ze kwamen doen. Ook onze koffiemomenten stonden er altijd op zodat zij wist dat ik kwam.
Het was een groot hulpmiddel voor haar en mij en vanuit mijn huis kon ik alles er in zetten of wijzigen.
we gebruikten hem niet zozeer als sociaal contact met foto’s etc. dat bracht haar meer in de war.
weinig storingen gehad alleen als er een update in werking moest komen maar kon daarover zeer makkelijk contact vinden en werd er dan goed in geholpen.
zeer groot hulpmiddel gebleken voor mij als mantelzorger zodat zij niet meer zo vaak belde omdat ze onzeker was over iets!
Op mijn werk een bewoner die deze day clock heeft en super blij is met de berichten die hij kan lezen hierop. Daarbij foto’s om het te verduidelijken….echt een aanwinst voor deze bewoner!
Hallo, ich habe die DayClock nun 2 Monate im Einsatz bei meinem 82 jährigen Vater! Allein die Zeitfunktion mit Datum ist eine große Hilfe für Ihn. Nachrichtenfunktion und Bilder zu senden erfreut meinen Vater sehr. Die App könnte von der Funktion einfacher gestaltet werden. Z.B eine einfache Gliederung der Funktionen. Insgesamt bin ich sehr zu frieden! LG
Hele fijne clock, Mijn zus heeft hersenletsel, de klok helpt haar met afspraken. Bij het videobellen zou voor ons de aanknop op het scherm groter mogen zijn. Min puntje, vind het abonnement net iets te duur.
Wij zijn heel blij met de dayclock voor mijn moeder
Mijn moeder kijkt er graag naar.
Zij vraagt regelmatig of ik een fotoalbum wil sturen.
Het helpt haar afspraken en verjaardagen te herinneren.
Door middel van een foto is het bericht ook gelijk beeldend.
Zelfs mijn broer uit Amerika kan dingen erop zetten via de app en met mijn moeder beeldbellen.
Wij vinden het een succes!!
Deze klok voor mijn 91 jarige moeder gekocht. Wat een succes. Elke dag zetten we er een berichtje of een foto op. Zodra ze het geluidje hoort gaat ze kijken en vindt ze het ook erg leuk dat ze de temperatuur kan aflezen.We zijn er heel blij mee.
Onze moeder woonde al paar jaar in een verzorgingshuis en omdat ze niet alles meer zelf kon onthouden hebben we haar een Dayclock kado gedaan. Een super handige tablet waarmee we afspraken, foto’s, berichtjes en verjaardagen konden doorgeven. Toen kwam de corona en we mochten er niet meer bij… moeder werd ziek en lag in bed, bellen ging niet. We hebben foto’s van haar kinderen, kleinkinderen en achterkleinkinderen erop gezet met berichtjes. Moeder is overleden en ondanks dat we er niet bij waren zijn we zó dankbaar dat ze wel onze laatste berichten nog allemaal heeft kunnen zien. Super, super, super product!!!!!
Een heel behulpzaam product om op afstand met elkaar in contact te blijven!
Onze ouders zijn erg blij met de Dayclock, ze bellen als er een keertje geen boodschap of foto op de klok staat. Binnen heel korte tijd waren zij er aan gewend
De witte lijst die er omheen zit heb ik van vrolijke kleurtjes voorzien.
Foto volgt zo
Prima service, snel, correct en meedenkend. Clock funtioneert naar wens. Moeder kijkt elke dag uit naar de foto’s die ‘s-avonds weer verschijnen. Staat er weer een nieuwe tussen?
Het brengt structuur in het leven van mijn vriendin. (NAH )
Weten waar je woont, wat de dag brengt, wie er komt, welke activiteiten er zijn etc. Super!!
Bovendien is het bedrijf zeer behulpzaam , altijd bereikbaar indien er vragen zijn of problemen .
Deze week is onze zoon Tijmen, 18 jaar, begeleid gaan wonen in zijn eigen appartement! Net van te voren de Dayclock aangeschaft met de spraakfunctie. Tijmen is analfabeet en de spraakfunctie werkt TOP! Dankzij de Dayclock merken wij dat deze bijzondere stap meer kans heeft op succes!!! Dank je wel.
Voor mijn jong dementerende man een ideaal ijkpunt voor welk dagdeel het is en met agenda functie erbij: wat hem per dag te wachten staat. ideaal!!
Het is de investering dubbel en dwars waard👍🏻
Mensen met dementie weten met die klok welke dag en tijd het is.
Mijn mams en ik hebben héél veel plezier gehad van Dayclock. De momenten van de dag worden prachtig aangegeven met de toevoeging van foto’s en woordjes die door mij erbij geplaatst werden. Zo heeft ze zelf alle belangrijke gebeurtenissen kunnen horen en of lezen. Mams is overleden, ik ben heel erg blij dat we Dayclock hebben kunnen gebruiken om haar leven wat makkelijker te maken.
Wij hebben de Dayclock aangeschaft voor dementerende moeder en werkt fantastisch. Foto’s, activiteiten, tijd en datum alles kan je er inzetten. Mijn moeder vindt het ook nog eens leuk. Dit is echt een goede uitvinding voor oudere en dementerende. Toppie
Deze aankoop, de grote, was de beste aankoop tot nu toe.
Het ideale communicatiemiddel voor alle zorginstanties waar mijn moeder mee te maken heeft en mijn rol als mantelzorger op afstand. Mijn moeder ervaart de dag, datum en tijd als erg positief. Het geeft haar een positief gevoel. Even een grote uitgave, maar is het geld zeker waard. Top product�
De dayclock aangeschaft voor mijn moeder. Wij zijn heel enthousiast over de clock. Via de app zet ik afspraken, of kleine dingen die mijn moeder niet moet vergeten op de dayclock, en het werkt! Wat extra leuk is dat er ook een foto mee gestuurd kan worden. Zelf heb ik gekozen voor het grootste formaat zodat het heel duidelijk is als er een bericht op de dayclock verschijnt. Goede aankoop!
Een paar weken geleden heb ik dit apparaat voor mijn 91 jarige vader aangeschaft. Hij is er erg blij mee en ik ook. Het mooie is dat je er een boodschap op kunt zetten, een herinnering of een afspraak. Ook het plaatsen van een foto is leuk, kun je daar eventueel ook een boodschap bijzetten of bv de namen van de mensen die op de foto staan. Vader begint vergeetachtig te worden en dit apparaat is een mooie oplossing voor mij om hem op afstand toch te kunnen helpen
Prachtig klokje! Moeder is er erg blij mee, iedere dag opnieuw. De service van dit bedrijf is geweldig!
Mijn vader heeft de klok al een tijdje en vorig week een kleine erbij gekocht want hij kan niet zonder. Na de update van de eerste staat de kleine op zijn nachtkastje. De meldingen voor medicijnen hebben al voorkomen dat hij zijn medicijnen vergat. De hele dag door kan hij makkelijk zien welke dag het is en hoe laat.
Mijn moeder heeft de klok sinds 1 week. Het werkt perfect en ze vindt het erg leuk dat er foto’s opkomen van haar afspraken en foto’s van de kinderen en kleinkinderen.
Voor ons ook makkelijk te bedienen via app op de telefoon of op de computer.
En heel handig omdat ze er zelf niets aan hoeft te doen! Iedereen die bij haar komt is razend enthousiast. Echt een aanrader!
Dayclock is een echte hulp voor iedereen die iemand met dementie beter wil verzorgen. Dayclock geeft een rustigere gemoedstoestand aan de mensen, het geeft vertrouwen en onzekerheden minderen !!! Ook voor de mantelzorgers is het een extra hulp , al is het maar om uw geliefde eraan te herinneren dat het tijd is om te eten, of dat de kinesist of kapper langskomt, enz. Telefoontjes volstaan dikwijls niet meer, omdat ze direct vergeten wat er gezegd geweest is. Daarom is een berichtje op de dayclock een extraatje !!! Het abonnementsgeld is zeker niet duur, een echte aanrader !!!
Duidelijk, overzichtelijk en naar wens aan te passen.
Zeer goede service en natuurlijk een super handig product. Instellen op afstand gaat makkelijk.
js_loader