Beeldbellen met het gezin en oma

Een seniorenklok zorgt voor gemakHet is lastig om dag en nacht klaar te staan voor de vragen van hulpbehoevende of dementerende ouderen. Gelukkig zijn er hulpmiddelen die hen helpen om grip op de dag te houden en ze de rust geven om de dag door te komen. Structuur, herkenning en herinneringen op de momenten dat dit nodig is.

De seniorenklok van DayClocks biedt alle functionaliteiten die je in deze situatie nodig hebt:

  • Het geven van persoonlijke aandacht op afstand
  • Simpel en duidelijk videobellen wanneer dit nodig is
  • Helder weergeven van dag(deel) en datum, het weerbericht en eventueel ook zelf in te stellen extra informatie
  • Tonen van herinneringen en geheugensteuntjes om structuur in de dag te behouden
  • Makkelijk delen van foto’s en berichten om blije momenten te delen

Een DayClock seniorenklok is laagdrempelig, toegankelijk en makkelijk in gebruik. Er zijn diverse varianten beschikbaar, dus je kunt zelf kiezen welke uitvoering van de DayClocks seniorenklok het best aansluit op jullie wensen.

 

Bestel nu
beeldbellen met familie

Seniorenklok met persoonlijke boodschappenBij een DayClocks seniorenklok hoort een app voor vrienden of familie. Hiermee kun je makkelijk de klok beheren, ook op afstand.

Het is mogelijk om via de app persoonlijke berichten naar de klok te sturen, ook vanaf verschillende apparaten tegelijk. Een foto van de kleinkinderen vanuit het park, een vakantiefoto of een leuke herinnering van vroeger. Een bericht of herinnering delen met je (groot)ouders was nog nooit zo makkelijk!

Je gebruikt de app ook om gemakkelijk op afstand de agenda te beheren of een videogesprek te starten. Zo kun je videobellen en contact onderhouden binnen een paar klikken. Lekker makkelijk om zo met je (groot)ouders in contact te staan.

Beeldbellen dayclock

Gemak staat vooropDe seniorenklok van DayClocks zorgt voor gemak, versimpeling en structuur in het dagelijks leven. Dit biedt veel voordelen, zowel voor de ouderen als voor zijn of haar omgeving. Je maakt makkelijk verbinding en kiest zelf welke functionaliteiten je inzet.

Door de simpele bediening met duidelijke visualisaties is de DayClock ook voor je (groot)ouder gemakkelijk in gebruik.

De mogelijkheden van een DayClock

Ervaringen met seniorenklokEen seniorenklok is te vinden in alle soorten en maten. De DayClock is uitgebreid, en biedt alle functionaliteiten die je nodig hebt. Je blijft makkelijk in contact en helpt je (groot)ouders met het structureren van het dagelijks leven.

Al veel families maken gebruik van een DayClock om gemakkelijk nauw in contact te blijven met hun (groot)ouders of andere hulpbehoevende familieleden.

senior met een dayclock in de woonkamer

Kies de seniorenklok die bij jullie pastDayClocks biedt je verschillende mogelijkheden. Een seniorenklok met dag, datum en contactmogelijkheden voor zelfstandige ouderen die een extra hulpstuk kunnen gebruiken, tot de uitgebreide DayClock met bijvoorbeeld de mogelijkheid tot videobellen of het achterlaten van gesproken berichten. Bekijk hier welke DayClock bij jullie past.

dayclocks abonnement

Bestel nu jouw DayClock!Profiteer nu van de eerste 3 maanden een gratis abonnement op de klok. Na deze periode betaal je slechts €5,- per maand om gebruik te blijven maken van de interactieve functies van de kalenderklok.

Bestel nu