30 oktober 2017

Op donderdag 26 oktober stond er in de Trouw een artikel over de DayClock. Via onze website delen wij de zorgspecial van die dag, waarin DayClocks op pagina 4 staat.

Download hier de zorgbijlage: Trouw – Generaties zorgen

De volgende tekst staat in de advertentie:

DayClocks, DE tablet voor oriëntatie, planning en verbinding.

“Mijn moeder woont alleen. Ze vindt de DayClock heel gezellig. Voor ons – haar kinderen – is het fijn om haar berichtjes en foto’s te sturen, bijvoorbeeld van onze vakantie. Ook wens ik haar via de DayClock iedere avond welterusten. Gezellig, heb ik zo geprogrammeerd. En we sturen berichtjes dat we op bezoek komen of wat leuks gaan doen. Al zou ze straks geen klok meer kunnen kijken dan ziet ze toch nog de foto’s en berichtjes”, aldus een review van één van de ongeveer 1500 huidige gebruikers van DayClocks.

DayClocks verenigt het nuttige met het aangename; de dementieklok biedt de belangrijke klokfuncties (analoog, digitaal, dag en dagdeel), én tevens de mogelijkheid dat familie en mantelzorgers/zorgmedewerkers berichten, agenda-afspraken en foto’s op de tablet/klok plaatsen, welke verstuurd worden vanaf de smartphone, laptop of computer. Hiermee wordt de grip op de tijd (en op het leven) vergroot, ondersteunt het de zorg van familie/mantelzorgers/zorginstellingen en zorgt het voor verbinding en contact tussen mensen. En dat is nodig ook. Eenzaamheid, vergrijzing, steeds meer mensen met geheugenproblematiek: het is een voortschrijdende ontwikkeling. Daar zijn innovatieve producten voor nodig, ontwikkeld met oog op de toekomst. Behalve voor zelfstandig wonenden is DayClocks ook zeer geschikt voor innovatieve zorginstellingen; het biedt structuur en verbinding voor haar cliënten en hun familie én het ondersteunt haar zorgprofessionals in hun dagelijkse werk.

Meer info: www.dayclocks.nl.